Rabu, 29 Februari 2012

Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin


Assalamualaikum semua . GA untuk bloglist miraa tadapat sambutan yg hebak so miraa batalkan and now buat satu yg baru pulak . Tajuk pun best hadiah mesty ada kena mengena :) *atas tuh banner* hehe Hadiah utamanya adalah LOMO AQUAPIX
  1. Follow and blog miraa *untuk perkembangan GA
  2. WAJIB LIKE GAMBAR NI *tiket mendapat LOMO
  3. Share gambar tu *spye lagi ramai yg like 
  4. Buat entri bertajuk "Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin" beserta dgn banner yg dilinkkan terus ke entri ini *1 hadiah mistri utk top ref-feral 
  5. Tinggalkan link penyertaan ke ruangan komen di entri ini
pemenang d tentukan melalui random org . so makin ramai join makin bagus . haha .
NAK JOIN KLIK KAT BANNER..

1 ulasan:

  1. join GA Lomo ni? hana sponsor baru ^_^ all the best

    BalasPadam

Klik sini