Isnin, 27 Februari 2012

Macam mane nak mula menjana keuntungan melalui Ipanelonline Malaysia

 >>>FOR ENGLISH VERSION PRESS HERE<<<

>>>华语的教程请按 这里<<< 


PENDAHULUAN: nape ade kerja online ni? dahulu tak de ? ini adalah kerana syarikat besar di Malaysia sekarang dah ubah cara untuk soal selidik tentang pasaran. mereka tidak lagi megupah orang untuk buat survey kat pasar raya atau tepi jalan raya. ( tapi mereka mengubah kepada "online mode" , cara ini dapat mengurangkan kos operasi mereka DAN JUGA melahirkan kerja sampingan ni, selaras dengan globalisasi dunia. dan sebagai penjawab soal selidik ipanelonline Malaysia, kami akan mendapat bayaran sebagai insentif membantu mereka.
senang kan ?




IKUTLAH LANGKAH -LANGKAH DI BAWAH ....
( percume untuk daftar!! inilah promosi yang syarikat soal selidik buat untuk masa sekarang! )


cara-caranye senang dan mudah

pertama ingin memaklumkan kerja sampingan ni adalah percume dan 100% halal

syarikat ni dah tujuh tahun ditubuhkan..
saye dah dapat ~RM55 dalam mase tiga minggu je.




klik sini untuk daftar.



langkah 1 :

klik sini untuk daftar.

akan keluar tetingkap ini... Isi dan penuhkan seperti yang diminta..


langkah 2 : log in email anda untuk sahkan email anda

langkah 3: pergi laman survey tu dantukar bahasa kepada yang disukai to english / malay . (tempat tu kat kanan atas laman tu)- Klik sini- http://my.ipanelonline.com/


langkah 4 : login dengan name dan password yang anda daftar tadi untuk buat soal selidik


untuk setiap soal selidik yang dibuat ,anda akan dapat point . point tu bleh ditukar kepada wang tunai nanti.

300 points = RM3.00 or ~USD 1.00 ( satu soal selidik dalam linkungan RM 2 to RM 3 - walaupun tak banyak sangat tapi ini BENAR

contoh survey yg telah dijawab
 
terdapat 2 survey yg ditawarkan.. Klik pada survey tersebut dan anda akan diminta untuk menjawab. Point sekarang ada 943 point..



survey yang diberi.. mudah saja.. tiada betul atau salah. semuanya pendapat peribadi..



setelah selesai menjawab survey..

point telah ditambah menjadi 1363.. kalau nak tebus boleh dah ni.. dapat la rm10.00



wang tu bleh ditunaikan dengan Paypal.com
( pada tahap tertentu anda dapat tunaikan wang yang diperolehi ~3USD or RM 10 ) SIMPLY A 2~3 hours TO PROVE IT'S REAL )

Bayaran yg telah diterima

Adala dalam USD 42.00.. Walaupun x banyak tapi tetap ada pendapatan pasif.. Lepas bayar Broadband untuk 3 bulan.. heheheh 



akaun paypal bleh daftar kat link bawah(PAYPAL-WORLD MOST TRUSTED MONEY TRANSFER WEBSITE)

pergi www.paypal.com/my untuk daftar.

( ingat mesti personal or free premier account untuk terima wang daripada ipanelonline )

2 ulasan:

  1. aku tak paham la

    BalasPadam
  2. apa yang tak pahamnya?? mula2 register dulu klik kat "klik sini untuk daftar". lepas tu login balik dan verify email. kemudian boleh teruskan menjawab servei yang ada.

    BalasPadam

Klik sini