Selasa, 27 September 2011

1st GA by adeq-yoe

HADIAH

~ topap RM5 untuk satu pemenang
*dipilih menggunakan random.org

~ header untuk dua pemenang
*dipilih mengikut blog tercantik di mata saya :)

~ cursor dengan nama untuk dua pemenang
*dipilih mengikut blog tercantik di mata saya :)


nak join klik kat banner..
 
nak tag
mamaidlan
mila

Ahad, 25 September 2011

GA Kedai FELT Aku

nak join klik kat banner..

tarikh tutup : 06 Oct 2011

nak tag:
faridah
fahuna

Hot And Mega GiveAway..!


nak join klik banner


Tarikh tutup 10/10/2011 ( 1 bulan )


Hadiah Dia Sangat Lumayan Gila :
*  Droplet page house

*  My FeltHouse

*  header 2X and template 2x by Hazani and amni

Darsha Shoppe
 Korean lens
doodle (1 boy , 1 girl ) by hazani and Izzat
edit full blog,template denim by Alia Afifah

url blocquote by Ace Sya

top-up RM10 by Nurul Basyirah 

simple header transparent by Syasya

sidebar image by Anisah

*  Header yang akan ditempah oleh  Fatimah Azzarah

*  Edit Full Blog By Farah ( 1 boy, 1 girl )

*  Top-up RM 5 By Farah


nak tag:
faridah
fahuna

JOM JOIN GIVEAWAY DARI KEMBOJA!

tarikh tutup- 26 september 2011 - 12 malam
 
nak join klik banner 


Giveaway LuvBunny House


nak join klik banner

Kontest senang menang


nak join klik banner..

Simple Lucky Draw By Cik Purple


Nak join KLIK KAT BANNER

tarik tutup 29/09/2011

nak tag:

Selasa, 20 September 2011

开始通过ipanelonline Malaysia来网上兼职 - 不用负任何费用

介绍: 为什么会有这样的网上工作?以前没有的? --》 这是因为很多大公司改变了他们的市场调查方法 (他们不再请人在街上请路人帮忙填表格之类,他们衍生到在网上叫人填他们的市场报告) 因为网上调查比请人在街上调查便宜很多, 而且比较容易找到他们的调查群(比如学生/有车的人等等 )。 就这样, 网络兼职就产生了, 我们帮ipanelonline Malaysua 做调查(survey) , 他们就会付我们钱, 就那么简单而已。

这只是几个
简单又容易的程序。。。你就可以开始在网上赚钱了

(最主要的是。。注册是免费的。。。。试一试又何妨? 你不会有任何损失的 ^^ )

跟着我的steps走包你不会迷路 :p....





在这三个星期里我大概赚了 ~550令吉。。。

( 我只想分享给马来西亚的朋友而已 , 不过假如你是别的国家的, 既然有缘看到这个blog,当然你也有份咯 ^^)




按这里 来注册.

( 那个注册的链接可能是英文的,不过是非常简单的过程而已,不会难倒你的)


步骤 1 :

按这里 来注册.



步骤 2 : log-in你的 e-mail 来 验证你的注册

步骤 3: 去 my.ipanelonline.com and 更换语言 英文/马来文( 假如你喜欢特定的语言的话) ( 更换在网址的右上角 )

步骤 4 : 用你刚刚注册的名和password 登录后 就可以开始做调查了

你做的每个调查都会得到分数的 只要你累积到特定的积分就可以把它换成现金 ! . 只是几个调查就可以做到了

(大概 2 - 3 个小时 就可以了)

300 分 = RM3.00 or ~USD 1.00 ( 每个survey大概300 到500 分, RM3-RM5 )

网上兼职愉快

要记得去 Paypal.com 注册一个户口来接受那个网站给你的钱哦。。。



去 www.paypal.com/my 来注册。

( 记得注册时要选 free premier account 来接受钱 )

我发了我paypal的证据图,在下面..^^

Generate income from home through ipanelonline Malaysia

INTRO: why got such a job ? -- > it's because many big company have change their way of doing market research ( instead of hiring people go on the streets asking people to do survey , they make it online ) , making it online can cut a lot of cost on the perspective of big company and this way (online survey ) also can reach research targets easily due to globalisation . And, we are the targets of research , and they pay us once we completed their survey, this is how it works , easy right ?


JUST FOLLOW THE FEW STEPs BELOW....
( no fees required and never try never know ) unlike other cheat website that might con you.


This is simple and easy

First of all it is totally FREE and 100% LEGAL

The company has been running for 7 years and there is proof of payments done

I earned around ~RM55 last 3 weeks.



CLICK HERE to register.


Step 1 :
CLICK HERE to register.


Step 2 : go to your email and verify

Step 3: go to my.ipanelonline.com and change the language to english / malay if u do not understand chinese (it is somewhere on your right side of the screen)

Step 4 : Login with username and pasword and u can start doing the surveys

For every survey u do , u will get points . Once enough points u can redeem for cash

300 points = RM3.00 or ~USD 1.00 ( one survey is ranged from RM 2 to RM 3 - not very attractive YET IT'S REAL

Goodluck

You can redeemed the points to get the money using Paypal.com
( you can redeem the money once it is reach ~3USD or RM 10 ) SIMPLY A 2~3 hours TO PROVE IT'S REAL )

unlike other data entry that might delay payment and whatsoever . i will upload prove that's payment done =)


Create an free persomal account with PAYPAL-WORLD MOST TRUSTED MONEY TRANSFER WEBSITE

go to www.paypal.com/my to register.

( remember must be personal or free premier account to accept money from ipanelonline )

Selasa, 13 September 2011

"Amadkhir's First Giveaway"

nak join klik banner

nak tag:

" First Lucky Draw Aten "


Tarikh :
07 Sept - 07 Oct
  nak join klik kat banner

nak tag

Giveaway : Simple Giveaway HOB

 nak join klik kat banner.


Senarai Sponsor

Afifah Alias -  Top up RM10 x 3 dan RM5 x 4 pemenang

Due date :
24/08/2011 - 30/09/2011

Hadiah :
5 X doodles  buat 5 pemenang bertuah
2X Cursor buat 2 pemenang bertuah
2X Simple header buat 2 pemenang bertuah

Hadiah tambahan akan dibuat sekiranya contestang lebih 50 iaitu...


1 Watermark buat satu pemenang bertuah
4 Tulisan Clipping Mask buat 4 pememang bertuah
Tulisan clipping mask ni ialah tulisan yang ada corak dalamnya. Jadi, pemenang hadiah ini boleh request apa saja perkataan yang anda nak. Ikut saiz yang anda insginkan. Corak tulisan juga ikut kehendak anda



Itu sahja. Harap join lah ya.
Insyaallah, pemilihan dibuat melalui Random.org
Adil.

Itu sahaja.
Assalamualaikum

Give Aways Template dari Cik Nurfarah


Nak Join Klik KAT SINI

Hadiah Pertama :

Full Template( seperti gambar di bawah ), Header, Banner serta RM30 top up. ( banner pemenang akan diletak selama sebulan dalam blog saya dan preview blog )

http://3.bp.blogspot.com/-nLq9mkD1roI/TktXxjl-LuI/AAAAAAAABoY/rxOXDVJ1i8Y/s400/template.JPG
*Tak termasuk doodle


Hadiah Kedua :

Top up RM20 ( Blog preview )

Hadiah Ketiga :

Top up RM10 ( Blog preview )

Hadiah Saguhati :

6 hadiah saguhati akan menerima top up RM5 setiap seorang.

#jika jumlah penyertaan bawah 20 orang, segmen ini terpaksa dibatal

 nak tag:

Isnin, 12 September 2011

"first giveaway by denana"


tarikh tutup 17september2011   
nak join klik kat banner.

First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia

nak join klik banner 

nak hadiah:
Wang tunai RM 50 tajaan Asfandi Ahmad x 2 Pemenang
dan kalau x dapat adiah di atas nak adiah ni plak
Wang tunai RM 10 tajaan Yaya Mohd x 10 Pemenang
kalau x dapat jugak adiah yg bawah ni pun kira ok gak la
Topup RM 10 tajaan Tieha Nur Fatiha x 5 Pemenang

Topup RM 10 tajaan LoveIslam x 5 Pemenang

Topup RM 10 tajaan Amal Espraza x 1 Pemenang

Topup RM 10 tajaan Azri Johan x 1 Pemenang

hahaha.. mai pakat join. klik ja kat banner atas tu kalu nak join. bukan kena bayar pun..

"STRESS" Lucky Draw

"Bila stress saya akan makan banyak-banyak kemudian tido"


nak join klik sini.
tarikh tutup 25/9/2011
Hadiah??
Kena tanya tuan tanah kedaun.

suka suki giveaway

Nak join KLIK SINI

syarat-syaratnyer simple jer...
1. WAJIB follow this blog...my personal blog xwajib...tpi kalau korang nak follow pown boley gak..
2. BUAT 1 simple entry about this giveaway...mesti letak banner kt atas tuyh n link ke entry neyh
3. letak BANNER yang x bape nk cantik tu kat sidebar blog korang
4. tinggalkan link korang kat komen...jgan ltak kt shoutbox taw..tak0wt tercicir nanti...

HADIAH???
Kena tanya tuan tanah kedaun.. 
dapat duit pun ok gak.. haha

"jom join segmen !"

Nak JOIN KLIK KAT SINI
Tarikh Tutup 14/09/2011

hadiah - topup RM5 / RM 10

Lunaticg Duit Syiling Giveaway


Nak Join KLIK KAT SINI
Tarikh Tutup 1/10/2011

nak tag:

Segmen Lucky Draw bersama Fareha Rahmat




Sebab utama nak join contest ni kerana saya tak pernah lagi menang apa2 hadiah semenjak mula berkecimpung dalam bidang GA ni. Harap-harap dapatla topup RM10 tu.. Sapa2 lagi nak join
KLIK KAT SINI

Rabu, 24 Ogos 2011

"ADC & FN GIVEAWAY"

 jalan-jalan naik lori,
 nak lori bersama ray,
 jom join contest ni
"ADC & FN GIVEAWAY"
 
erkk xtau la kena ka tak pantun ni....hihihi...
syarat2nya!
1. Follow blog art.design.craft
2. Follow blog Fatin Najwa
3. Like page art.design.craft 
4. Buat entri yang kreatif bertajuk "ADC & FN GIVEAWAY" dan letakkan banner giveaway dalam entri anda serta link blog kami. Kreatif tu tk kisah lah nak buat ape2 pasal 
gmbr, or just tulis entry yang best2
5. Letak banner di atas dekat sidebar blog korang. Dan link-kan sekali.  
6. Tinggalkan link untuk entri anda pada kotak comment pada entri ini.
7. Tag 3 rakan anda untuk sama2 join giveaway ini. Bagitau diorang eh. Kalau tak bgtau, haa 
Allah tau. teeet. Sharing is caring. =)
hadiahnya menarik tau...nak tau jom ramai2 g blog ni..
berminat?? klik SINI
nak tag :

Syieda_Joy 1st GA

KALAU NAK JOIN MAI KLIK KAT SINI...

HADIAH TOPAP RM 1O

TARIKH TUTUP - 6 SEPT 2011

Selasa, 23 Ogos 2011

House of Cotton Giveaway

Saya baru dapat tahu yang kita boleh beli pakaian dan macam2 lagi produk melalui blog niee. siap boleh bayar melalui internet lg.. Satu pencapaian yang advance x perlu nak keluar rumah semuanya ada di hujung jari.. Kepada sesiapa na join contest ni KLIK DI SINI...

sTICKY pOST GiveAway Time!!!!!!!



NAK JOIN????

KLIK KAT SINI....

Selasa, 16 Ogos 2011

Qistina 1st GA



Tarikh tamat : 20/8/2011 (Tarikh x akan diubah)

Hadiah
Pertama : RM 50 top up
Kedua : RM 50 top up
Ketiga : RM 30 top up
Keempat : RM 30 top up
Kelima : RM 30 top up
Keenam : RM 20 top up
Ketujuh : RM 20 top up
Kelapan : RM 20 top up

nak tag:
che pah
zuneta
tiefazati
mamatisya
qistinaolivia
musfiqah

Siapa Nak Kad Raya Handmade Dari ZUNETA?? Follower SAHAJA !!!

 zuneta love-corner nak bagi kad raya kat kita semua....



saya " NAK KAD RAYA" jugak....

Lawak Jenaka... Just 4 laugh...


Nampaknya Puan Begitu sabar
 
Seorang lelaki asyik memerhatikan seorang wanita yang sedang membeli belah di supermarket bersama anak kecilnya... Anak wanita itu duduk di dalam troli yang ditolak oleh ibunya..

Ketika melintas bahagian makanan... anak wanita itu merengek-rengek meminta dibelikan biskut... Tapi ibunya kelihatan tidak menghiraukan permintaan anaknya itu.. Anaknya mula menangis dan menjerit Dengan suara perlahan.. si ibu berkata

"Sabar Suzie... ada tiga lorong lagi.. jangan marah..ya. tak lama lagi dah.."

Kemudian mereka melalui pula lorong yang mengandungi bahagian permainan.. anaknya sekali lagi merengek dan menjerit minta dibelikan permainan.. Ibunya tetap tidak menghiraukan permintaan anaknya itu dan anaknya terus menangis... Si ibu berkata..

"Sabar, sabar, Suzie... ada dua lorong lagi dan kita akan keluar dari tempat ini"

Akhirnya mereka selesai melalui lorong terakhir dan terus pergi ke kaunter dan menunggu giliran untuk membuat pembayaran.. Anaknya masih menangis dengan kuat dan menjerit-jerit minta dibelikan mainan.. Si ibu dengan sabar berkata..

"Sabar Suzie.. kita akan melepasi kaunter ini dalam masa 5 minit sahaja lagi.. Lepas ini kita akan pulang dan boleh tidur dengan selesai.."

Si lelaki yang melihat kejadian itu kagum dengan kesabaran si ibu... Lalu dia pun mengikuti wanita berkenaan hingga ke tempat parking untuk memberikan pujian....

"Sungguh Luar biasa.. anda begitu sabar menghadapi si kecil Suzie" katanya.

Si ibu menjawab.. "Saya Suzie dan ini anak saya namanya Lily

Duit Raya Giveaway AdanyaKauUntukku

ingin berkongsi 'sedikit' bersama-sama kawan-kawan.....
DUIT RAYA untuk kawan-kawan yang bertuah.....

Syarat yang amat mudah..

1.  Terbuka kepada semua followers
2.  Sila tinggalkan jejak iaitu email untuk mudah dihubungi
3.  Tagged tiga rakan anda (bagi memeriahkan majlis)


Hadiahnya:

Duit raya bernilai RM10 untuk 10 orang

Cara Pemilihan:

random.org

org yang bertuah akan diumumkan pada 22 August 2011.

nanti duit raya akan teros di bank-in ke acc anda.....(yang ada Maybank lagi bagus..M2U saja) :)

TARIKH TUTUP:  21 AUGUST 2011

Isnin, 15 Ogos 2011

Giveaway Kenangan Bergambar - Are You Feeling Lucky?

Tarikh : 10 Ogos 2011 - 10 September 2011.
 
Hadiah Pertama  - RM 30
Hadiah Kedua     - RM 20
Hadiah Ketiga     - RM 10 (2 pemenang)
Hadiah keempat - RM 5 (2 pemenang)
 
MEH JOIN... KLIK SINI..

GIVEAWAY by Atiqah Norazli

HADIAH-HADIAH

making-sweetness tempat pertama : topup RM50
making-sweetness tempat kedua : topup RM30
making-sweetness tempat ketiga : topup RM10
making-sweetness saguhati utk 2 org shj : topup RM5
 
 
 tarikh tutup adalah 5 sept 2011
pemenang dipilih melalui en.random..
 hanya 5 pemenang shj dipilih
 
Kalau nak join KLIK KAT SINI.......

Klik sini